Kan du lide bounty? Hvad så med hjemmelavede bounty uden sukker?
Jeg kan love dig at de er lige så lækre, som de er nemme at lave. -Og det er virkelig nemme at lave.
Det er sådan en af de her ting hvor man kan imponere gæsterne med en lille treat til kaffen og virkelig høst ros for præstationen, uden faktisk at have arbejde hårdt for den. Som jeg vist har sagt før det er lidt fedt, en gang imellem at virke lidt overskudsagtig.
Jeg ved ikke hvem der først eksperimenterede med Bounty, så jeg kan ikke henvise til den oprindelige kilde. Men jeg har fundet min inspiration i bogen Fristende Lavkarbo. Som er en fantastisk bog. Den er på norsk, men det betyder faktisk ikke noget. Det norske er nemt at læse og ingredienserne hedder stort set det samme som på dansk.
Ingredienser
- 250 g. kokosfløde (den fede del af en kokosmælk)
- 3 1/2 spsk. flydende kokosolie
- 150 g. revet kokosmel
- 1 stor knsp. stevia
- 300 g. mørk chokolade
Sådan gør du
- Kokosfløde, stevia og kokosolie varmes op i en gryde ved svag varme, til kokosfløden er smeltet
- Bland kokosmelet i
- Fordel kokosmassen i en firkantet beholder, beklædt folie
- Sæt på køl i minimum 2 timer
- Skær ud i mundrette størrelser
- Smelt chokoladen over vandbad
- Dyp kokoskanterne i chokolade og drys med noget af det smulder der blev til overs, da du skar kanterne ud.
Bounty – Bonus 1
Der bliver chokolade til overs og der er sikkert smuldret en del kokosflager ned i chokoladen
Tilsæt lidt kokosolie og resterne af det overskydende kokossmulder til chokoladen og rør godt rundt
Hæld i formen som kokosmassen var i og sæt på køl og skær ud. Mums… så blev der både lækre chokolader og bounty
Bounty – Bonus 2
Husk at slikke skålen hvor den smeltede chokolade var i! Det er et must når man laver hjemmelavet bounty!
Ps… Google reader lukker og slukker her 1. juli. Jeg anbefaler feedly eller bloglovin som erstatning for google reader.
2. juli 2013 at 21:08
Tak! De skal helt sikkert prøves
!!
3. juli 2013 at 09:38
Velbekomme… skriv endelig hvad du synes om dem og skriv gerne et link, hvis der kommer en variation på din blog
30. juli 2013 at 14:18
Det skal jeg nok
Har endnu ikke prøvet dem, men skal nok linke når jeg får det gjort