Nemvejen.dk

En nemmere vej til velvære

LCHF google plus
LCHF google plus

Pip pip… er du med?

| 0 comments

De af jer der følger med i facebookgruppen LCHF/Lavkarbo på dansk, ved at jeg er lidt ophængt for tiden. -og det bærer bloggen også tydeligt præg af. Bettefisen er ved at blive kørt ind i dagpleje og der bruges lige lidt ekstra tid med familien inden min barselsorlov er slut.

Selvom skriverien er sat lidt i baggrunden, læser jeg dog flittigt med på blogs, facebook og Google+, det kan jo klares fra min mobil, og fra mobilen kan jeg også lige overkomme at sige “pip pip” en gang i mellem.

Jeg spiser ikke LCHF for tiden, så det er egentligt også, som om der er ikke er så meget at skrive om. -og dog. For jeg gør mig en masse tanker om det: “Åh ha, hvordan sal jeg nu forklare det over for mine læsere”, “Hvorfor gør jeg ikke det, når jeg har det så godt på LCHF?”, “Var det bare en dille, som så meget andet?”

I bund og grund har jeg nok alligevel ikke været kørt ordentligt ind i kosten, til at kunne klare forandringer i hverdagen. Manden går hjemme på ferie i øjeblikket, og som sagt så er jeg ved at køre mindstemanden ind i dagpleje (Det synes han IKKE er sjovt!). Så har den ene udskejelse taget den anden… jeg tør vædde på at 90% af mine læsere kan nikke genkende til det. Man kan liiige tage en enkelt aften, og så vender vi tilbage til den gode livsstil i morgen… yeah right!

-og det her er jo guld for kritikerne af LCHF! “Vi sagde det jo, LCHF er alt for striks til at man kan leve efter kostprincipperne, det kan kun resultere i nederlag.”

Men ved i hvad, jeg er blevet enig med mig selvom at det ikke er et nederlag. Det er en sti på min livsvej. Nu her mens jeg ikke spiser LCHF, kan jeg tydeligt mærke hvorfor jeg faktisk spiste LCHF (som eg også har skrevet her). Så lige nu holder jeg ferie med manden og så tager vi de humørsvingninger med som sukker og lyst brød giver mig. -og når jeg får min normale hverdag tilbage igen (om en uge) så kan jeg gøre plads til mig selv og min  mad igen. Nu går jeg simpelthen i træning til at få det ind i en god rytme inden jeg kommer tilbage på jobmarkedet igen.

Ja, så var der alligevel noget at skrive om, og jeg synes i fortjener at få alle vinkler med. Nogle gange er det nemlig rart at vide at man ikke er den eneste i verden der af og til komme til at tage en lille omvej på vej mod målet, og når man læser en blog som denne, hvor den ene opskrift efter den anden, bliver vist frem med flotte (?!?) fotos af lækkert mad, så kan man godt få indtrykket af at der sidder en overskudsmor med en familie der kunne være, ethvert ugeblad værdig. Men nej, jeg kan forsikre jer om, at jeg er helt nede på jorden og lige så menneskelig som alle andre, og netop det, vil jeg rigtig gerne have med på min blog også, så i kan se hele mig, og ikke kun et glansbillede af hvem jeg nogle gange ville ønske jeg var.

Og så lige til noget helt andet!
Har du en Google+ konto? Hvis ikke så er det måske på tide at få den oprettet!

Toppen af poppen er så småt ved at vælge Google+ frem for facebook, og vi almindelige mennesker følger trit lidt efter lidt. Det er ikke sikkert du har mærket så meget til det endnu. Men tro mig, det skal nok komme. For google+ har den ro (ingen irriterende reklamer), som facebook ikke længere har.
Hvis du er på google+, så vil jeg blive super glad for at hilse på dig i den danske LCHF gruppe og du kan selvfølgelig også følge mig personligt

Det kan godt være der bliver lidt stille den næste uge, også… MEN SÅ er ferien slut og hverdag starter igen :)

følg mig på g

Pip pip…

Kan du lide hvad du læser? Del med dine venner

Skriv et svar

Required fields are marked *.


CommentLuv badge