Nemvejen.dk

En nemmere vej til velvære

Statiner og kolesterol

Lidt underholdning om kolesterol og statiner

| 3 Comments

STATIN-NATION-

Det er meget oppe i nyhederne og på spisesedlerne at tale om statiner.

Statiner indgår i behandlingen af forhøjet kolesterol. Men der stilles nu store spørgmål til om statiner skader mere end de gavner.

Kritikerne har tager fat i de gamle forskningsresultater og viser os gang på gang at der er blevet manipuleret med de data forskningen bygger på.

Har du lidt interesse i kolesterol vil jeg anbefale dig at bruge en time på at se Statin Nation Documentary

Så vidt jeg ved er Statin Nation Documentary kun gratis tilgængelig i nogle få dage, så vent ikke for længe.

Her får du en lidt anden sandhed end den der er blevet os fortalt de sidste 30 år. -og jeg kan godt afsløre at den falder i god jord hos os der spiser LCHF.

PS. Jeg har lovet jer en  giveaway, det kommer så snart jeg lige har fået lavet lidt mere opsætning af design og features på bloggen her. Følg med på min facebookside, så er du sikker på ikke at gå glip af den.

 

Kan du lide hvad du læser? Del med dine venner

3 Comments

  1. Tillykke med dit nye domæne, søde Mette! Du har vel planer om at flytte dit gamle indhold med over, eller hvad? Det ville da være super ærgerligt, hvis det skulle gå til spilde! Jeg er forresten fan af dit nye navn! :)

    • Ih hvor er du sød :) Jeg er også super glad for navnet. Det passer helt perfekt til mit temperament..
      jo det er helt sikkert planen at alt skal flyttes over, og det var faktisk slet ikke meningen at jeg skulle have postet et indlæg endnu, men jeg måtte altså lige dele den her video så længe den var gratis, så nu fik i en halvfærdig blog, men med et godt budskab :D

    • Så kom det gamle indhold med over :) Jeg er dog langt fra færdig med at nørde endnu :D

Skriv et svar

Required fields are marked *.


CommentLuv badge