Nemvejen.dk

En nemmere vej til velvære

Bog Jane Faerber - LCHF spis dig mæt og glad
Bog Jane Faerber - LCHF spis dig mæt og glad

Vil du vide hvad jeg har liggende ved siden af mit WC?

| 2 Comments

Nå ikke…. så klik væk nu, for jeg fortæller det alligevel!

Det her er simpelthen bare ærespladsen over alle ærespladser. Drop fine nobelpriser eller oscarudeligener. Når først en bog finder vej til lokummet, så er det fordi den er værd at læse!

Spis dig mæt og glad af Jane Faerber. Den er simpelthen bare så fin! Fuld af gode opskrifter, lækre billeder og praktiske råd til LCHF.

Med 3 unger i huset er der ikke meget ro til at læse bøger, og jeg er egentligt ikke den store WC-læser, men en gang i mellem er der altså bøger jeg VIL læse, og så er der bare sådan en dejlig ro på WC’et til at læse. -og det der med at læse når jeg er gået i seng, det har jeg opgivet for længst. Når jeg lægger hovedet på puden, går der 3 sekunder, så sover jeg. Med stabilt blodsukker, kan jeg mærke når min krop et træt, og den dybe søvn indtræder med lynets hast.

Hihh… sig det ikke til børnene.. men mor kan godt finde på at sidde derude uden at være tissetrængende, bare for at læse en god bog.

Jovist det er nok ikke det mest hygiejniske at opbevare kogebøger på badeværelset, men her kommer fødevarekontrollen heldigvis ikke forbi!

Hvis du ikke har læst bogen endnu, så kan det varmt anbefales!

PS. husk min giveaway!

Kan du lide hvad du læser? Del med dine venner

2 Comments

  1. Ha ha, sejt! Hvor stolt er jeg lige! LOL

  2. Det er helt klart også den ypperste pris af dem alle ;)

Skriv et svar

Required fields are marked *.


CommentLuv badge