Nemvejen.dk

En nemmere vej til velvære

Bananpandekage
Bananpandekage

Bananpandekage med mascarpone

| 1 Comment

Vi fortsætter lige lidt med mascarponen.
Jeg har fornøjelsen af at spise morgenmad 2 gange.
Først med de store børn, hvor jeg spiser 125 g græsk yoghurt med luksusdrys (Klik her for opskrift)
og så lidt senere spiser jeg en bananpandekage, som jeg deler med yngstemanden på 9 måneder. Dog er der lidt ekstra lækkert på min pandekage, imens han får den “ren”.
På billedet er der lidt mascarpone rørt op med chokolade, smørklatter og ekstra chokoladestykker.
Selvfølgelig er den stegt i godt med smør.

Banan er ikke low carb, så derfor bruger jeg godt med smør som topping.

Bananpandekage

Ingredienser

  • 1 stk banan
  • 3 stk æg
  • 1/4 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk fiberhusk
  • smør

Sådan gør du

  • Blend det hele sammen og steg ved svag til middel varme på panden i smeltet smør.
  • Vent med at blende fiberhusk i til lige inden dejen hældes på panden.

Banan og vanilje er bare en fantastisk kombination. Det smager så utrolig sødt at man skulle tro pandekagen var fyldt med sukker. MUMS!

 

Kan du lide hvad du læser? Del med dine venner

One Comment

  1. Pingback: Når LCHF går fra en begrænsning til en mulighed | Nemvejen.dk

Skriv et svar

Required fields are marked *.


CommentLuv badge