Vi fortsætter lige lidt med mascarponen.
Jeg har fornøjelsen af at spise morgenmad 2 gange.
Først med de store børn, hvor jeg spiser 125 g græsk yoghurt med luksusdrys (Klik her for opskrift)
og så lidt senere spiser jeg en bananpandekage, som jeg deler med yngstemanden på 9 måneder. Dog er der lidt ekstra lækkert på min pandekage, imens han får den “ren”.
På billedet er der lidt mascarpone rørt op med chokolade, smørklatter og ekstra chokoladestykker.
Selvfølgelig er den stegt i godt med smør.
Banan er ikke low carb, så derfor bruger jeg godt med smør som topping.
Ingredienser
- 1 stk banan
- 3 stk æg
- 1/4 tsk vaniljepulver
- 1 tsk fiberhusk
- smør
Sådan gør du
- Blend det hele sammen og steg ved svag til middel varme på panden i smeltet smør.
- Vent med at blende fiberhusk i til lige inden dejen hældes på panden.
Banan og vanilje er bare en fantastisk kombination. Det smager så utrolig sødt at man skulle tro pandekagen var fyldt med sukker. MUMS!
Pingback: Når LCHF går fra en begrænsning til en mulighed | Nemvejen.dk