Nemvejen.dk

En nemmere vej til velvære

Ih se hvad jeg fandt!

| 3 Comments

Åh jeg elsker bare at gå og snuse i genbrugsbutikker! Der er jo simpelthen ikke det man ikke kan finde af spændende ting i sådan en butik.. og de får nye varer hver eneste dag (øhh sagde jeg nye?).

Desværre kommer jeg ofte slæbende hjem med alle unødvendige ting, til stor frustration for manden min.

Se nu bare her. Jeg har ledt og ledt alle steder efter sådan en dims der kunne skære LCHF Spaghetti ud. Det er simpelthen umuligt at opdrive i danske butikker, så den var noteret på min amazon-ønskeseddel… Hvad hvad finder jeg så i genbrug for den nette sum af 8 kroner? Ja, en LCHF-Spaghetti-Skærer!

Så nu skal der snart laves spaghetti igen!

Ja jeg kom jo så også til at købe en bunke legetøj til ungerne, en blender og 7 af de her flasker, som jeg slet ikke kunne leve uden.

Det eneste jeg ikke fik var en stump voksdug, som egentligt var det jeg gik derind efter.

Kan du lide hvad du læser? Del med dine venner

3 Comments

 1. Ja den må siges at være genial til spaghetti! Synes nu også jeg har set noget lignende herhjemme, måske i en netbutik et sted, men kan selvfølgelig ikke huske hvor.
  Indtil jeg selv finder en, fungerer det nu fint at rulle den til roulade og skære med en kniv :-)

 2. Det er rigtigt at man kan få noget lign. hos Imerco (tror jeg det er). Den er af mærket OXO, men den har kun 3 eller 4 blade og de sidder ikke nær så tæt :)
  Hvis det nu ikke er den fra OXO du er falder over, så må du da meget gerne smide et link, hvis du finder den. Der er sikkert andre der er interesseret :)
  Jeg har også bare skåret det med en kniv ind til nu, og det har virket fint.. men hvis der er noget der bringer glæde i mit lille hus… så er det nye gadgets til køkkenet :D

 3. Jeg troede måske det var HWL eller Kunst og Køkkentøj, men der kan jeg ikke finde noget nu, så det kan godt være det er noget jeg har drømt!
  Jeg må holde udkig efter en brugt også :-)

Skriv et svar

Required fields are marked *.


CommentLuv badge