Nemvejen.dk

En nemmere vej til velvære

Roastbeef og kamsteg til næsten ingen penge

| 0 comments

Bare lige et kort indlæg, har vist fået forårskuller, for er totalt hængt op med at vimse rundt og gøre huslige pligter. med det resultatet at jeg er putteklar kl. 21 hver aften… Men jeg må altså lige dele det her tip. jeg er nemlig lidt af en sparegris og elsler at spare en krone eller to.

Uhmm jeg har lige nydt en god gang salat med roastbeef. -Og endda til næsten ingen penge.
Det var åbenbart gået min næse forbi at Rema1000 var begyndt at have sådan nogle pålægsmix-pakker med rester af pålæg.
Måske er det fordi jeg jo ikke spiser rugbrød, og så er der egentligt ikke det helt store behov for at snuse efter spændende pålæg. Men der her pålægsmix er bare suveræne til min frokost.
Der er 400 gram i en pakke, til kun 12 kroner (jeg ved ikke om det var en kampagnepris?)
Jeg ved godt at det ikke er fint økologisk kød, men det er trods alt kød der bliver solgt til over 100 kroner kiloet som pålæg. -og ja det er forskelligt hvad der er i pakkerne, så man kan ikke forvente kun et få roastbeef og kamsteg, men det gør nu ikke mig noget.
Jeg snuppede de pakker hvor der var nogle gode store stykker i. De er  nu skåret i tern og smidt i fryseren (flashfrys)
Så er det super nemt at tage en håndfuld kødtern op og smide på panden til en salat, biksemad eller måske en omelet.

Nu kommer spørgsmålet… hvad kan man ellers bruge blandede kødtern til?
Alt inspiration vil blive taget i mod med stor tak.

Kan du lide hvad du læser? Del med dine venner

Skriv et svar

Required fields are marked *.


CommentLuv badge