Nemvejen.dk

En nemmere vej til velvære

Flæskesvær med chokoladeovertræk

| 0 comments

Flæskesvær er faktisk overraskende godt!
Et eller andet sted for flere år siden er jeg stødt på nogen eller noget der har nævnt flæskesvær med chokoladeovertræk.. og så kom vil til at snakke om snacks på LCHF forum, hvor mine tanker strejfede hen over de flæskesvær igen… Nu skulle de altså prøves.

Jeg købte en pose af dem uden fedtkant og så en god mørk chokolade…

Som fast inventar i mit køkken har jeg en glasskål (med låg til) med chokolade i, der lige passer hen over den lille gryde.
Vand i gryden og så ellers “chokoladeskålen” over vandbad. Når chokoladen er smeltet tager jeg skålen af varmen og tilsætter noget nyt mørkt chokolade… røre røre røre… ind til det nye chokolade er smeltet også.
Der er sjældent at mine chokolade ikke får det rigtige “knæk” (den der lyd som kendetegner chokolade når man brækker et stykke af).

Da jeg ikke lige ønskede at få flæskesvær ned i min chokoladeskål, så tog jeg en ny skål. Hakkede flæskesværene i mindre stykker, kom dem i skålen og hældte lidt af chokoladen over. Røre, røre, røre igen.

Og så var flæskesværene ellers klar til at blive fordelt på bagepapir (og der var ikke nogen der så at jeg slikkede skålen ren bagefter… hehe…)

Så lige nu sidder jeg og guffer chokoladeflæskesvær. Sund vil jeg nok ikke ligefrem kalde det, da jeg har mine tvivl om hvordan de tilberede de her massefremstillede flæskesvær? Nogen gode bud derude i blogland?

Men en sjov lille snack til weekenden vil det godt kunne blive til.

Så kommer min næste tanke…
Jeg er helt vild med ostepops, de der cheddar-kanonkugler.
Gad vide om man kan få flæskesvær til at smage af cheddarkanonkugler… de har jo lidt samme konsistens.. jeg skal i princippet bare finde en smuldret syrlig cheddar… ;)

Gid mig lige et praj hvis du skulle lave en opskrift på cheddar-oste-kugler af flæskesvær :)

Kan du lide hvad du læser? Del med dine venner

Skriv et svar

Required fields are marked *.


CommentLuv badge