Nemvejen.dk

En nemmere vej til velvære

Nyt år og nye kriser

| 2 Comments

Nå nu er vi en uge inde i det nye år og jeg forbavses konstant over hvor hurtigt tiden går. da jeg startede bloggen her var det med “en krise i mit køkken” De der kender mig, ved at kriser i køkkenet vist mere er reglen end undtagelsen og nytårsaftensdag var ingen undtagelse! Haha.. Vi havde bogstaveligt talt chokolade over alt i køkkenet, i håret, på mindstemanden (som nu er 5 måneder) og på tøjet.

Jeg havde set den her geniale ide med at lave chokoladeskåle ud af balloner… ihhh det var da perfekt til nytårsaften (og ignorer totalt tanken om at der sikkert er en del gift i sådan nogle fætre). Men nej… det hittede ikke helt.
De sprang lige af en stribe!!!!  -og jeg var flad af grin.. for når tingene går galt så er jeg gerne den første til at grine højlydt af det.

Chokoladeskåle til desserten nytårsaften… nå det blev så uden chokoladeskåle

Jeg er typen der elsker hjemmevideo, candid camera og fraklip (og når manden kommer galt afsted hehe…)
Så hvorfor ikke tage en gang fraklip fra mit køkken.

Sådan skal du ikke gøre når du koger steviaekstrakt fra din steviaplante!

Følg opskriften, når du prøver noget nyt, især hvis der er fiberhusk i.

Lad være med at sætte din tallerken på armlænet af lænestolen
Peber er godt…Meeen det kan også blive lidt for meget af det gode!

OBS! Det er ufattelig dumt at skubbe en kold rist ind med en varm ovnlåge… Det kostede lige 900 kroner til en ny låge!

Hold med begge hænder når du skal sætte rester i køleskabet!
Et kamera er nogle gange taknemmeligt. De her drømmekager ser jo lækre ud… men fy for pokker hvor de smagte! Fiberhusk, mandler og hytteost er ikke nok i sig selv til at gøre en god kage!
Hvis du kan holde et fladbrød (ikke LCHF) ud i luften uden at det knækker, Så har det nok fået en anelse for lang tid i ovnen!

Det var en smule af mine “fraklip” fra køkkenet! Der er helt sikkert flere, som blot ikke er blevet fotograferet… og tro mig, vi har det sjovt i vores køkken… og man kan aldrig helt vide om madplanen holder stik!

Blogger du? I dare you… Tør du vise dine fraklip?

Ps. Det er tydeligt at se at vi er i januar… På blot en uge har denne blog haft halvt så mange besøgende som i hele december. Mon ikke det har noget at gøre med at der er mange der har nogle nytårsfortsæt om at leve lidt sundere i 2013. Pøj pøj til jer alle… Hver lille skridt tæller! :)

Kan du lide hvad du læser? Del med dine venner

2 Comments

  1. Ha ha, dine vafler ligner en melfri variant fra et LCHF tillæg i Familie Journalen? Ihvertfald endte mine vafler med at se akkurat ligesådan ud! :D

  2. Hihh voksede det også helt vildt og voldsomt? Det skulle egentligt have været pandekager, og jeg tror også det var blevet det hvis jeg havde fuldt opskriften :D men jeg tænte at der skal da mere vand i… -og det skulle der så ikke :D Men det kan meget vel være at det er samme opskrift som du har brugt… min er fra tatjanas blog og hun leverer også opskrifter til familiejournalen :)

Skriv et svar

Required fields are marked *.


CommentLuv badge