Nemvejen.dk

En nemmere vej til velvære

Uhh jeg glæder mig til 2013

| 0 comments

Det bliver SÅ! vildt!

Julen er lige rundt om hjørnet og nytåret står for døren. Jeg tror 2013 bliver et fantastisk år.
Det bliver året hvor jeg for alvor skal prøve at sætte kroppen i ketose. Det er jeg meget spændt på!
Jeg tror mere eller mindre jeg har styr på det hele.. og er 100% klar. yngstemanden skal blot lige i gang med at spise grød først.
Så her står den på helt almindelig jul og helt almindelig nytår og wuhuuu… så går det løs!
2013 bliver også året hvor vi kommer til at se et hav af bøger om LCHF (det ved jeg ikke med sikkerhed.. men er nu ret sikker alligevel!)
Her op til jul udkom den første i rækken. Low Carb lækkerier og som titlen fortæller så er det en bog fyldt med lækkerier. Begen er blevet afsindig populær og de har allerede været nødsaget til at sætte 2. oplag i trykken. VILDT!
i skrivende stund kan man forøvrigt vinde et eksemplar af bogen her
Jeg følger desuden allerede med på Tatjanas blog, som hun opdaterer jævnligt med lækre opskrifter.
Hvis du lige står og mangler de sidste julekonfekt eller bagværk, så har Tatjana faktisk en jule-e-bog også :)
I januar (2013) kommer politiken med den første af 2 bøger om LCHF. Den hedder kom i gang med LCHF på 14 dage.
I april (2013) komme Jane Faerber med hendes bog LCHF – spis dig mæt og glad. Og jeg forventer mig ret meget af den her bog, for Jane har en fantastisk blog. så bogen kan ikke bliver andet end fantastisk.
Jeg er helt overbevist om at dette kun er begyndelsen på noget stort. I sverige er LCHF så stort at Lidl sælger Mandelmel som alm. fast sortimentsvare. hver 4. svensker siges at spise efter LCHF principperne.
I norge hedder det Lavkarbo. Hvilket også var navnet Familie Journalen brugten til deres temahæfter i sommers.
I både norge og sverige bugner bogreolerne med opskriftbøger om LCHF. I Danmark må vi altså væbne os lidt med tålmodighed lidt endnu… Til gengæld så er der nogle fantastiske blogs om emnet. Se inspirationskilderne nedenfor.
Har du allerede nu lyst til at snakke LCHF med mig eller andre så kig forbi Facebook gruppen her
Det blev en post med en voldsom masse links. Men hver og én af dem er et besøg værd… så klik bare løs, der er tonsvis af inspiration at hente!
Kan du lide hvad du læser? Del med dine venner

Skriv et svar

Required fields are marked *.


CommentLuv badge