Nemvejen.dk

En nemmere vej til velvære

Lidt tidsfordriv… eller rettere sagt… meget tidsfordriv

| 0 comments

Jeg får ikke rigtig skrevet om alle de ting jeg gerne vil jeg er faldet i et hul.. men hvilket fantastisk hul (hehe..)
Via Jane blevet bekendt med Pinterest… Ja jeg havde hørt om pinterest før, men ikke taget mig sammen til at undersøge hvad det var…Nå endnu et socialt netværk tænkte jeg.
MEN! Pinterest er da bare noget af det mest fantastiske tidsfordriv til dato!
Uanset om man er til LCHF, fotografering, hunde, indretning, schlagermusik eller.. ja alt mellem himmel og jord så vil du kunne få en øjenåbner og tonsvis af inspiration hos pinterest.

Her kommer lige en lille kort forklaring på hvad pinterest er og hvad der gør det så fantastisk.
Med pinterest gemmer du hjemmesider via et billede fra hjemmesiden. Alle billederne samler du i albums på din pinterest profil.
Når du gemmer et billede (link), så vil resten af brugerne på pinterest kunne se billedet, Hvilket også betyder at du kan se deres billeder (links).
Du kan surfe rundt mellem billederne via kategorier eller via søgefeltet.
Du kan vælge at abonnere på andre medlemmers billeder og på den måde hele tiden følge med når det bliver postet nye interessant billeder der matcher dine interesser.

-og hvad har det så med LCHF at gøre?
Pinterest viser sig at rumme tonsvis af links til opskrifter, inspiration m.m til LCHF.
Jeg har ind til videre samlet en lille smule af det utallige opskrifter der er at finde.. men listen vil nok aldrig blive fuldendt.
Tag et kig på det… du vil blive overvældet over internettets skatte.

Når vi så snakker om tidsfordriv.. jeg er gået i gang med at læse “Det er nu eller aldrig” en fantastisk bog om at at få mere glæde ud af at være en del af sin familie. Bogen kan varmt anbefales.
Bogen handler bl.a. om at opfatte tid som noget der kommer i stedet for noget der går. Hvilket giver stof til eftertanke når man normalt lever et lidt stresset og hektisk hverdagsliv.

Nu vi jeg til køjs.. jeg har jo en lille en der vil spise 2, 3 eller måske 4 gange i løbet af natten, så det er med at passe sin sengetid

Fik du læst

Kan du lide hvad du læser? Del med dine venner

Skriv et svar

Required fields are marked *.


CommentLuv badge