Denne lille baconsnack kan varieres i det uendelige.
Min udgave består af 2 skiver bacon og er pizzainspireret med skinke, ost og oregano som topping.
Vi fik den som en lille snack til aftensmaden, men ved at variere kan den nemt bruges til både morgenmad og frokost også.
Men du kan også prøve med bl.a.
Pølse, scrambled eggs og purløg
Pepperoni og post
Mozzarella og basilikum
Her har jeg flettet 4 halve skiver bacon sammen.
Du kan vælge at lave større bacon bunde så du fletter 8 skiver bacon eller 16 skiver bacon sammen, på samme måde som man fletter bunden til en kurv.
Med 8 eller 16 skiver kan du bruge det som alternativ til en alm. pizzabund.
Jeg gjorde følgende
Baconsnack
1 pk. skivet bacon (8 skiver)
1 håndfuld revet skinke
1 håndfuld revet ost
oregano
Forvarm ovnen på 250 grader
Klip baconskiverne over på midten
-hvis du køber bacon i plast-folie-pakker så er det nemmest at klippe hele pakken over på midten med en sagt inden baconen pakkes ud.
Lav 4 små “bunde” ved at flette 4 halve skiver bacon (på bagepapir)
Sæt i oven i 10 min
Tag ud og lad køle lidt af
Flyt dem over på et nyt stykke bagepapir (for at undgå røg og damp i køkkenet)
Pynt med skinke, ost og oregane
Sæt i ovnen ved 200 grader i et par minutter
-hold øje, osten skal bare lige smelte og det tager ikke alverdens med tid.
velbekomme
3. juni 2014 at 23:50
En skam der ikke ligger mere med bacon faktisk, da jeg er stor baconelsker. Men den der baconsnack er helt sikkert en jeg må prøve, har aldrig overvejet at bruge bacon på den måde før, altså som en snack.
Peter Piilgaard har netop skrevet…Skal du afkalke el-kedlen? Gør det uden besvær!