Nemvejen.dk

En nemmere vej til velvære

Findes der mon lavkarbo tarteletter?

| 0 comments

Min datter havde talt om tarteletter hele uge, så jeg havde lovet hende at weekenden skulle byde på en gang høns i asparges.

Selvom jeg fandt en opskrift på selve tarteletterne opgav jeg dog at forsøge mig på tarteletterne… Det lød lige en anelse for omfattende i forhold til at vi skulle bruge 25-30 stk. -og da både min datter og manden havde set frem til denne aftensmad valgte jeg ikke at eksperimentere med at gøre opskriften på høns i asparges til LCHF.

Så det blev til helt almindelige tarteletter med høns i asparges som vi plejer at få det.

Jeg kunne dog ikke helt lade være med at eksperimentere lidt… en lille del af sovsen blev jævnet med avocado. Det vil jeg så ikke anbefale… en kunne nemt smage avocadoen og farven blev også lidt for grønlig.

Jeg kom dog efterfølgende til at tænke på om ikke jeg bare kunne have købt endnu en dåse asparges og blendet den til pure, for derefter at bruge den som jævning… Nu er vi altså nødt til at prøve at lave høns i asparges igen for det må da testes.

Har du en god opskrift på tarteletter samt høns i asparges, som kan leve op til LCH principperne? Så smid gerne en opskrift eller et link. 1000 tak.

Kan du lide hvad du læser? Del med dine venner

Skriv et svar

Required fields are marked *.


CommentLuv badge