Nemvejen.dk

En nemmere vej til velvære

Rösti lavet på squash

| 0 comments

Jeg havde en lille rest squash tilbage i købeskabet og tænkte på hvad mon den skulle bruges til :)
En af udfordringerne her er at erstatte kartoflerne med noget andet som ikke bare er grøntsager, men med noget som børnene vil spise med velbehag.
Så hvorfor ikke kaste sig ud i en gang kartoffel rösti, men lavet på squash i stedet for.
-og det blev da faktisk ret godt må jeg sige :)

1 squash
1 æg
1 fed hvidløg
1 lille løg (eller et halvt stort)
½ tsk. fiberhusk
1 spsk. revet parmesan
1 dl. revet mozerella
salt og peber

Squash skrælles (så kan man ikke se at det ikke er kartofler der er brugt)
Squash skæres i kvarte på langs og rives groft
Løg pilles og rives groft
Hvidløg presses
Hvis det er en saftig squash kan det være nødvendigt lige at presse væske ud mellem nogle stykker køkkenrulle efter du har revet squashen.
Rør det hele sammen i en skål og krydr med salt og peber
Steg nogle minutter på hver side i en god klat smør.

Uhm.. smager fantastisk!

Andre gode bud til anvendelse af squash kunne være:

  • Små tern i en blandet salat
  • Revet fint til fyld på pizza eller i kødsovs
Kan du lide hvad du læser? Del med dine venner

Skriv et svar

Required fields are marked *.


CommentLuv badge